DAVA Foods Finland on ostanut enemmistön Närpiön munapakkaamosta

26. helmikuuta 2019

DAVA Foods Finland Oy on ostanut enemmistön Pohjanmaalla, Närpiössä sijaitsevasta Närpiön Munapakkaamo Oy:stä. Närpiön Munapakkaamo on perustettu vuonna 2000. DAVA Foods on tehnyt pakkaamon kanssa tiivistä yhteistyötä jo pitkään, ja pakkaamon volyymistä noin 75% onkin DAVA Foodsin tuotteita. Pakkaamo täydentää hyvin DAVA Foodsin kapasiteettia ja toimii lähellä paikallista munatuotannon keskittymää.

DAVA Foods on omistanut Munapakkaamon osakkeita jo vuosia. Koska yhteistyö on tiivistä, kauppa nähtiin nyt ajankohtaiseksi. ”Uskomme DAVA Foodsilla, että Pohjanmaalla on hyvät mahdollisuudet kehittää munien pakkaamista ja lisätä alueellisesti kananmunien tuotantoa. Omistusosuutemme noston tavoitteena on yhteistyön vahvistaminen. Koska suurin osa Munapakkaamon volyymista on DAVA Foodsin tuotteita, näemme tämän kaupan tärkeänä strategisena investointina, joka lisää yritysten välistä synergiaa ”, sanoo Juha-Petri Jokinen, DAVA Foods Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Närpiön Munapakkaamon toimitusjohtaja Johnny Grandell on muna-alan kokenut ammattilainen. Hän jatkaa yrityksessä entiseen malliin. ”Olen erittäin tyytyväinen, että DAVA Foods sitoutuu kehittämään toimintaa Närpiön alueella”, toteaa Grandell.

Lisätietoja:

Juha-Petri Jokinen
Toimitusjohtaja
DAVA Foods Finland Oy
040 504 0746

Johnny Grandell
Toimitusjohtaja
Närpiön Munapakkaamo Oy
050 349 0279