Tuotanto ja tuotteet

Meillä on 130 sopimustuottajaa ja tuotanto kattaa kaikki tuotantomuodot (virikehäkki, lattiakanala, ulkokanat sekä luomutuotanto). Kananmunapakkaamo sijaitsee Kaarinan Piispanristillä.

Pakkaamoissamme käsitellään päivittäin noin 1.300.000 kananmunaa ja jalostetehtaalla rikotaan vuositasolla noin kuusi miljoonaa kiloa kananmunia.

Laadukkaat tuotteet edesauttavat sinua pääsemään parhaaseen mahdolliseen tavoitteeseen. Me DAVA Foods Finlandissa kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeita. Haluamme tehdä arjesta helppoa ja toimivaa!

DAVA Food Finland Oy:llä on laaja valikoima kuorimunatuotteita ja jalostetuotteita. Me haluamme panostaa koko ketjussa aina enemmän ja enemmän vihreään tuotantoon.

Toiminta

Sopimustuottajien tuottamat kananmunat ohjataan jatkokäsittelyyn käyttötarpeen mukaan joko kananmunapakkaamoille tai jatkojalostettavaksi.

Näistä ne toimitetaan asiakastilausten mukaan eteenpäin vähittäiskauppaan, suurkeittiöille, elintarviketeollisuudelle tai leipomoille.

 Tuotevalikoima koostuu:
• kuluttajapakatuista kuorikananmunista
• teollisuudelle, leipomoille ja suurkeittiöille tuotetuista kananmunajalosteista
• suurkeittiösektorin käyttöyhteystuotteista