• Scraegg Coverbillede

SCRAEGG - the world's fastest scrambled eggs

SCRAEGG on täysin uudenlainen, nopea ja helppo tapa valmistaa kananmunista herkullinen aamu- tai välipala tai kevyt lounas. Se valmistuu vain 15 sekunnissa! 

Valmistat SCRAEGG-annoksen helposti SCRAEGG-laitteella. Höyryn ja paineen vaikutuksesta munankeltuaisen luonnollinen rasva saa annoksen kuohkeutumaan herkulliseksi ja pehmeäksi ilman lisättyä rasvaa tai mitään keittiövälineitä. 

Annokseen saa vaihtelua useasta eri makuvaihtoehdosta, jotka annostellaan helposti valmistuksen yhteydessä. Miltä kuulostaisi vaikkapa kevätsipulin, juuston ja paahdetun sipulin herkullinen yhdistelmä?

Ota mukaan tai nauti heti

SCRAEGG tarjotaan kätevästä pahvikupista, jolloin se on helppo ottaa mukaan tai nauttia heti, miten vain asiakkaalle parhaiten sopii. 

SCRAEGG -annoksia voidaan myydä missä vaan: kahviloissa, hotelleissa, ravintoloissa, huoltoasemilla tai tapahtumissa. Niitä voidaan myydä myös hauskasta SCRAEGG-autosta, joka on kuin minikokoinen katukahvila.  

Hyvinvointia luomukananmunista

Moni asiakas etsii nopeaa ja terveellistä välipalavaihtoehtoa. SCRAEGG on juuri sellainen! Se on valmistettu luomumunista ja se on herkullisen kuohkeaa. Se sisältää runsaasti proteiinia ja pitää nälän pois pitkään. Yhdessä annoksessa on vähintään 12 g proteiinia!

SCRAEGG tarjoillaan kätevästä, biohajoavasta pahvipakkauksesta ja syödään biohajoavalla haarukalla. Annos valmistetaan luomukananmunamassasta, johon ei ole lisätty lisä- eikä säilöntäaineita. Luomukananmunat tuotetaan suomalaisilla sopimustiloilla, joissa kanoilla on ikkunat, orret, pesät ja ulkotarha, johon ne pääsevät ulkoilemaan. Kanoja ruokitaan luomurehulla ja tuoreella karkearehulla.

 

SCRAEGG on... 

  • Valmista 15 sekunnissa
  • Ei vaadi paistamista, eikä lisättyä rasvaa
  • Herkullista ja rakenteeltaan pehmeää 
  • Sisältää runsaasti proteiinia
  • Valmistettu luomukananmunista
  • Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita

SCRAEGG To Go

SCRAEGG on helposti mukaan otettava, herkullinen ja terveellinen annos, joka sisältää vähintään 12 g proteiinia!

Cup To Go

SCRAEGG makuvaihtoehdot 

SCR Naked Neck Web  SCR Scots Dumpy Web SCR Gallina Di Saluzzo Web SCR Altsteirer Web  
Naked Neck 
Suola, pippuri ja muskottipähkinä 
Scots Dumpy
Paahdettu sipuli,
pekoni ja persilja                       
Gallina di Saluzzo
Kuivattu tomaatti,
juusto ja Provencen yrtit            
Altsteirer 
Kevätsipuli, juusto ja paahdettu sipuli